Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

 


Webinaari:

Datapohjainen palvelujen kehittäminen - DOB-hankkeen tuloksia ja kokemuksia


Aika: 23.1.2018 kello 9-10

Osoite: http://tieke.adobeconnect.com/webinaari/.

DOB-hanke päättyi ja DOBit -verkosto käynnistyi

Webinaarissa esitellään DOB-hankkeen tuloksena syntyneitä uusia palveluja, parhaita käytäntöjä datapohjaisen palvelujen kehittämisessä ja DOB-työkalupakki, joka sisältää mm DOB virtuaalikurssin data-analytiikan ja palvelumuotoilun perusteiden opiskelemiseksi. Lisäksi esitellään mikä on DOBit -verkosto

Datasta oivalluksia ja bisnestä (DOB) hanke auttoi yrityksiä ja muita organisaatioita ottamaan haltuun data-analytiikka ja palvelumuotoilu osaksi organisaation toimintaa. Hankkeen tuloksena syntyi useita uusia palveluja ja uutta liiketoimintaa. 6Aika -ohjelmaan kuulunut DOB-hanke päättyi 31.12.2017 mutta verkosto jatkaa toimintaansa. 

 

Sadonkorjuuta: DOB-webinaarissa esitellään hankkeen tuloksena syntyneitä uusia palveluja, joita syntyi eri toimialoille: terveys- ja hyvinvointipalvelusta konepajateollisuuteen, asiakastyytyväisyyden johtamisesta rakennettuun ympäristöön ja matkailuun. Webinaarissa poimitaan kokemuksia ja parhaita käytäntöjä hankkeen varrelta: mikä on kriittistä datapohjaisten palvelujen kehittämisessä, mitkä ovat keskeisiä onnistumisen edellytyksiä? Webinaarissa esitellään DOB-työkalupakki, joka sisältää mm DOB virtuaalikurssin data-analytiikan ja palvelumuotoilun perusteiden opiskelemiseksi.

Uuden kylvö: Data-analytiikan ja palveluajattelun edistämiseksi on perustettu verkosto jatkamaan DOB-ilosanoman levittämistä. Verkostossa on mukana DOB -hankkeessa mukana olleita ja uusia asiasta kiinnostuneita. DOBit -verkosto jakaa parhaita käytäntöjä ja kokemuksia ja edistää data-analytiikan ja palveluajattelun hyödyntämisestä eri toimialoilla.  Webinaarissa kerrotaan lisää mitä ja miten. Tervetuloa ensimmäiseen DOBit-tapaamiseen 30.1.2018 klo 13 Helsingin kaupungintalolle. Lisätietoa ja ilmottautuminen.

Webinaari on tarkoitettu data-analytiikasta ja palvelumuotoilusta ja -ajattelusta kiinnostuneille yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille.

Webinaari on maksuton.

Webinaarissa varataan aika keskustelulle.

 

DOB webinaari-sarja esittelee DOB innovaatioalustan ja sen mahdollisuuksia sekä sovelluksia ja yritysesimerkkejä. Seminaarisarjassa kerrotaan käytännössä miten yritys voi päivittää kilpailuetunsa data-analytiikan ja palvelumuotoilun keinoin datatalouden aikaan.


Jyrki Koskinen

Avaamo konsultointi ja DOBit -aktivisti

  • Ei leimoja
SEMINAAREJA

Vaikuta ja vaikutu - Osaamisen uusi taajuus
Päivä 25.10.2018
Ratkaisuja ja näkökulmia osaamisen kehittämiseen. Tilaa ohjelmapäivitykset sähköpostiisi!

Webinaari: Video koulutuksessa ja viestinnässä
Päivä 01.11.2018
Tule kuuntelemaan miten Video on demand ja web conferencing ovat osana organisaation toimintaa.

Verkkolaskufoorumin syysseminaari 2018
Päivä 14.11.2018
Tiiviisti verkkolaskutuksen oleelliset tapahtumat vuodelta 2018 ja katsaus mitä tuleman pitää.

Webinaari: NouHätä-osaamismerkit
Päivä 27.11.2018
Webinaarissa kuulemme Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö (SPEK) NouHätä-kampanjaan suunnittelemista osaamismerkeistä.

YHTEISTYÖTAHOJEN PALVELUJA

NetPalkka

Monikanavainen palvelu, jolla työnantaja toimittaa palkkalaskelmat työntekijöilleen Netpostin kautta.

Verkkopalkka

Palvelu, jolla palkanmaksaja toimittaa palkkalaskelmat palkansaajilleen verkkopankin kautta nähtäväksi.

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence