Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

Miten päästä mukaan Suomen XBRL-konsortion jäseneksi

Suomen XBRL-konsortiossa on mukana liuta taloustietojen raportoinnin ravintoketjuun kuuluvia tahoja ja uudet jäsenet ovat yhtälailla tervetulleita mukaan konsortion toimintaan.

Konsortion jäseniltä toivotaan aktiivisuutta ja osallistumista työryhmien työskentelyyn, jotta työn tuloksista saataisiin mahdollisimman laadukkaita ja mahdollisimman monen eri tahon tarpeet ja näkökulmat huomioitua. Konsortion jäsenyys ei kuitenkaan velvoita työryhmien työskentelyyn osallistumista.

Konsortio vastavuoroisesti tarjoaa monia eri etuja jäsenilleen, kuten esimerkiksi:

  • Vaikuttavuus: jäsenet saavat edustajan hankkeen ohjausryhmässä sekä vaikutusvaltaa työryhmien työskentelyssä.
  • Näkyvyys: jäsenet saavat näkyvyyttä hankkeen mittavan ulkoisen viestinnän myötä. Mukanaolo XBRL-kehitystyössä viestii edistyksekkyydestä ja edelläkävijyydestä.
  • Seuranta: jäsenet ovat jatkuvasti tietoisia hankkeen edistymisestä ja varmistavat siten, että he ovat ensimmäisinä valmiina kun XBRL-raportoinnin valtakunnallinen käyttöönotto tapahtuu.
  • Koulutus: one-on-one koulutusmahdollisuuksia XBRL.n liittyen.

Täytä sähköinen jäsenhakemus tästä.

  • Ei leimoja
TULEVIA TAPAHTUMIA
XBRL Europe-viikko, Varsova 28.-31.5.2018
Lue lisää täällä

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence