Uutiset

Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

Uutinen lisätty: 01.03.2018

Tekoäly tulee, oletko valmis? Oikeasti se on tullut jo muutama vuosikymmen sitten. Nyt elämme sen keskellä. Asiantuntijat sanovat, että maailma elää neljättä teollista vallankumousta. Monen mielestä käynnissä on samanlainen teknologinen hyppy kuin aikoinaan oli siirtyminen öljylampusta sähkövaloon, kirjoittaa Heino Ylisipola.

Uutinen lisätty: 19.02.2018

Tietoyhteiskunta-akatemian puhujat, osallistujat ja kumppanit rakensivat onnistuneen tekoälyn teemoihin keskittyneen päivän Porvoossa.

Uutinen lisätty: 31.01.2018

Huhtikuussa on kaikissa EU-alueella rekisteröitävissä uusissa henkilöautoissa oltava eCall-järjestelmä, jonka avulla hätäkeskus saa tietoa onnettomuuteen joutuneesta autosta. Tavoitteena on saada järjestelmä käyttöön myös linja-, paketti- ja kuorma-autoihin. Raskaassa liikenteessä kaluston ikä ja tietojärjestelmät haastavat, kun haetaan ratkaisuja lastitietojen välittymiseen.

Uutinen lisätty: 01.02.2018

Uusi verkkolaskuosoitteisto otetaan käyttöön 2.4.2018. Uudessa verkkolaskuosoitteistossa tietojen oikeellisuutta ja ajantasaisuutta parannetaan huomattavasti. Samoin parannetaan hakutoimintoja ja luodaan tekniset rajapinnat tietojen automaattista päivitystä ja lataamista varten.

Uutinen lisätty: 14.02.2018

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hanke yhdisti data-analytiikkaa ja palvelumuotoilua ja loi yhdessä yritysten kanssa uusia palveluja ja uutta liiketoimintaa. Puolitoistavuotinen hanke päättyi, mutta verkosto jatkaa matkalla kohti datataloutta ja hyvinvointia.

  • Ei leimoja

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence