Uutiset

Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

Uutinen lisätty: 18.01.2018

Yrityksissä puhuttavat pitkälti yhteiset teemat kuten työhyvinvoinnin, osaamisen ja motivaation kysymykset, järjestelmien viidakko sekä laajemmin digitalisaatio ja kehittämiseen käytettävät resurssit sekä rekrytoinnin haasteet. TuotTo-hankeessa tuemme logistiikka-alan yrityksiä muutoksessa.

Uutinen lisätty: 08.01.2018

Myönnetäänkö teillä digitaalisia osaamismerkkejä? Oletko vastaanottanut niitä omaan digitaaliseen portfolioosi? Osaamismerkit ovat erinomainen tapa tunnistaa mm. täydennyskoulutuksissa hankittua uutta osaamista. Badge Finland -verkosto levittää tietoa osaamismerkki-konseptista ja edistää organisaatioiden välistä yhteistyötä. Tutustu toimintaan ja liity mukaan!

Uutinen lisätty: 19.12.2017

Työelämän muutostrendit tarjoavat tulevaisuuden työntekijöille ja koulutukselle valtavasti erilaisia mahdollisuuksia. Nyt jos koskaan kouluttautuminen on päättymätön prosessi, johon on varattava resursseja myös työelämässä. Uskotaan omiin vahvuuksiin sekä iloitaan uusista haasteista ja oppimisesta, kannustaa Kirsti Timperi.

Uutinen lisätty: 15.12.2017

 Digitalisaation mahdollisuudet tiedostetaan, mutta uskallusta, osaamista ja resursseja itse toteutukseen puuttuu vielä, käy ilmi järjestöjen digitalisaation, digiosaamisen, viestinnän ja sosiaalisen median tilaa selvittävästä Järjestödigi-kartoituksesta.

  • Ei leimoja

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence