Uutiset

Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

Uutinen lisätty: 10.08.2018

Monessa yrityksessä tehdään kovaa vauhtia dataohjautuvaa liiketoimintaa, edistyksellisimmissä dataan perustuvaa. Kolikon kääntöpuoli on, että usein data olemme me: verkkokäyttäytymisemme, kännykkämme, kotimme, automme, jopa kehomme ja terveytemme. Mitä tämä koteihimme ja vapaa-aikaamme ilmestynyt data-arki meille merkitsee, kysyy Tony Virtanen.

Uutinen lisätty: 10.08.2018

InPromptu - tukea digiosaamiseen -hanke edistää heikot digitaaliset perustaidot omaavien tieto- ja viestintäteknistä osaamista. Hanke tukee paikallisia työttömien yhdistyksiä järjestämään digitaitojen valmennusta ja näin saamaan perusvalmennusta mahdollisimman monen ulottuville.

Uutinen lisätty: 09.08.2018

TuotTo-hankkeella pyritään kehittämään pk-yritysten logistisia toimintoja ja työhyvinvointia niin, että ne vastaavat nykyajan haasteisiin. Hankkeessa mukana olevat yritykset saavat kuntokartoituksen sekä ohjeita ja ideoita toimintojensa kehittämiseen.

Uutinen lisätty: 29.06.2018

 Uusi verkkolaskuosoitteisto otettu kokonaisuudessaan käyttöön 29.6.2018 ja vanha verkkolaskuosoitteisto poistettu käytöstä.

Uutinen lisätty: 20.06.2018

ICT-sopimuspohjapalveluun on lisätty sekä suomen- että englanninkielinen henkilötietojen käsittelysopimuspohja. Molemmat sopimuspohjat on tehty neutraalista näkökulmasta tilanteeseen, jossa kaksi yritystä käsittelee yhteistoiminnassaan henkilötietoja.

  • Ei leimoja

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence