Uutiset

Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

Uutinen lisätty: 27.04.2018

Finnish Internet Forum seminaarissa pääaiheena oli hybridivaikuttaminen. Toivo ei ole menetetty, jokaisella on käytössä ensiluokkainen työväline: medialukutaito.

Uutinen lisätty: 26.04.2018

Mitä tekoälylle kuuluu nyt? Suomi tekoälyn paalupaikalla -tapahtumasarja etenee Poriin 16. toukokuuta. Tapahtumissa pohditaan tekoäly-ilmiötä laajasti sekä tutkimuksen että yritystoimijoiden näkökulmasta ja kannustetaan yrityksiä hyödyntämään globaalin digitaalisen murroksen mahdollisuudet. Johanna Stenroos-Vuorio Turun ammattikorkeakoulusta tiivisti Turun tilaisuuden kuulumiset.

Uutinen lisätty: 11.04.2018

Digitalisaatio on jalkautunut järjestöjen arkeen. Olemme hyvällä tiellä kohti digin tulemista osaksi järjestöjen toimintakulttuuria. Käsitykset digitalisaation vaikutuksista ja roolista sekä ylipäätään termin ymmärtäminen vaihtelevat kuitenkin paljon, kirjoittaa Piritta Seppälä.

Uutinen lisätty: 10.04.2018

Käyttöönotto piti alun perin ottaa tapahtua jo 2.4.2018 mutta jotta varmistamme, jotta kaikki toimisivat varmasti niinkuin pitää, päätettiin käyttöönottoa siirtää kuukaudella.

Uutinen lisätty: 22.03.2018

Tietotyössä työvälineiden hallinnan rinnalle tarvitaan uusia työn tekemisen taitoja. Niin yksilöille kuin yhteisöille. TIETY-kouluttajakoulutuksessa saat tiiviin tietopaketin TIETY - Tietotyötutkinnon sisällöistä ja sapluunan tietotyön kehittämiseksi omassa organisaatiossa, yksikössä tai yhteisössä.

  • Ei leimoja

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence