Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

 

TIEKEn Ajatuspajan tunnuskuva

 

Digitalisaatio on laittanut alulle mittavan muutoksen joka näkyy organisaatioiden toimintakentän uudistumisena. Digitalisaatio ravistelee kaikkia työn osa-alueita. Tieken ajatuspajatoiminnan kautta luodaan siltoja organisaatioiden muutokselle törmäyttämällä sähköisen liiketoiminnan osaajia eri toimialoille ja organisaatioiden eri funktioihin. Ajatuspajatoiminnan kautta osallistujat saavat näkemyksiä, eväitä ja aihioita vauhdittamaan oman organisaationsa digitalioitumista. Tieken rooli on koordinoida ja fasilitoida keskustelua ja edistää keskustelun ja näkemysten tuloksia aktiivisesti hankkeiksi saakka.  

Ajatuspajatoiminta pitää yllä keskustelua digitalisaation tuomasta muutoksesta julkaisemalla aktiivisesti sisältöjä ja järjestämällä intensiivisiä aamuseminaareja, joissa tuodaan yhteen eri toimialojen näkemyksellistä johtoa ja digitalisaation suunnannäyttäjiä. Toimialatuntemus yhdistettynä sähköisen liiketoiminnan osaamiseen kehittää ajattelua organisaatioiden uudistuksesta, toiminnan kehittämisestä, paremmasta asiakaspalvelusta ja työn muutoksesta.      

Ole osa digitalisoituvaa Suomea!

Digitalisaatiokehityksestä ja tietoyhteiskunnan juurtumisesta kukaan ei voi jäädä paitsioon. Ole osa ajatuspajatoimintaa tulemalla mukaan aamuseminaareihin, ehdottamalla sisältöjä, mielenkiintoisia haastateltavia, keskustelun aiheita ja ilmiöitä seminaareihimme, joilla edistämme suomalaisen yhteiskunnan muutosta, tietoyhteiskunnan toteutumista ja tiedon hyödyntämisen valmiuksia. Ole mukana luomassa parempaa huomista meille kaikille.

"Digitalisaatio on mahdollistaja, ei itseisarvoinen kehitystavoite. Oleellista on, miten digitalisaatiota kehitetään ja mihin sitä sovelletaan. Keskiössä tulee olla ihminen, asukas, asiakas, kuluttaja ja käyttäjälähtöisyys. Digitalisaation tulee palvella myös yrityksiä, toimialoja, julkishallintoa ja koko yhteiskuntaa."

Turun yliopiston tulevaisuuden tutkimuskeskuksen professori Sirkka Heinonen

 

Ajatuspajatoiminnan kautta pääset mukaan:

  • Eri toimialojen osaamista törmäyttäviin aamuseminaareihin
  • Kuulemaan hankeaihioita keskusteluiden tiimoilta
  • Vahvistamaan omaa verkostoasi
  • Saamaan tuntumaa organisaatioiden eri osa-alueiden kärkipuhujista ja vaikuttajista
  • Ideoimaan ja ehdottamaan omalta kohdaltasi tärkeitä teemoja ja puhujia seminaareihin 

Seuraa tapahtumakalenteria ja uutisiamme, niin kuulet seminaareista ja ilmiöistä digitalisaation taustalla!

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä:

Ajatuspajatakoja Katri Tanni

katri.tanni at tieke.fi

Puh. 044 5928330

 

 

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence