Raportointikoodisto saatavilla nyt XML-muodossa

Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

Raportointikoodiston tietomäärityksestä on työstetty XML-muotoinen esitystapa, jotta raportointikoodien ja niihin liittyvien määritysten, kuten esimerksi XBRL-kartoitusten automatisoitu hyödyntäminen ohjelmistoissa olisi helpompaa. Oheinen tiedostopaketti käsittää itse Raportointikoodiston lisäksi skeematiedoston (.xsd), joka ilmaisee XML-tiedoston rakenteen sekä excel-dokuemntin, joka selventää eri elementtien tietosisältöä.

Lataa määritys tästä.

  • Ei leimoja

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence