Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun


Vaikuta ja vaikutu - Osaamisen uusi taajuus

Vuoden 2018 Vaikuta ja vaikutu - Osaamisen uusi taajuus -seminaari järjestetään torstaina 25.10.2018 Kasarmin salissa, Helsingissä.

Seminaari kokoaa yhteen digiosaamisen ja tietotyön taitojen edistäjät.

Ohjelma on parhaillaan työn alla. Seuraa tapahtuman verkkosivuja tai tilaa ohjelmapäivitykset suoraan sähköpostiisi.

 

 

 

Vaikuta ja vaikutu -seminaari on tarkoitettu kaikille digitaalisen osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille, mm. oppilaitosjohdolle, opettajille ja kouluttajille, henkilöstön ja työyhteisöjen kehittäjille, henkilöstö- ja kuntapäättäjille sekä muille osaamisen asiantuntijoille.

 

Seuraa myös:

   www.facebook.com/tiekery

   www.twitter.com/tiekery  #vaikutuAiemmat Vaikuta ja vaikutu -seminaarit

Vaikuta ja vaikutu 2017, Vaikuta ja vaikutu 2016, Vaikuta ja vaikutu 2015Vaikuta ja vaikutu 2014  Vaikuta ja vaikutu 2013 - osaamisen vuosihuolto, Vaikuta ja vaikutu 2012 - osaamisen sallittu jakaminen, Vaikuta ja vaikutu 2011 - oppimisen uusi tietoyhteiskunta, Vaikuta ja vaikutu 2010 - digikansalainen tänään ja huomenna, Vaikuta ja vaikutu 2009 - yhdessä hankkeet elämään, Vaikuta ja vaikutu 2008 - uudet oppimiskulttuurit

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence