Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun


Vaikuta ja vaikutu - Osaamisen uusi taajuus

Torstaina 25.10.2018 - Kasarmin salit, Helsinki

Vaikuta & vaikutu - osaamisen uusi taajuus on tapahtuma, jossa haetaan ratkaisuja ja näkökulmia osaamisen kehittämiseen. Altista itsesi uusille ideoille ja tule pohtimaan keinoja, joilla turvaamme osaamisen myös tulevaisuudessa! Aamupäivällä kuulemme puheenvuoroja eri kanteilta, iltapäivällä jalostamme ajatteluamme ajatuspajoissa.

Ohjelma on parhaillaan työn alla. Ohjelmapäivitykset voit tilata suoraan sähköpostiisi.

 

 

Jos ennusteet työn muutoksesta pitävät osittainkin paikkaansa, olemme tilanteessa, jossa osaamisen kehittäminen on entistä enemmän jatkuvaa emmekä tiedä, mitä tulevaisuudessa tarvittava osaaminen on. Kun työ ja työsuhteet pirstaloituvat, muuttuvat myös osaamisen kehittämisen käytännöt - maksajaa myöden. Kenen vastuulla kehittämismahdollisuuksien tarjoaminen ja niihin tarttuminen on?

Yhtäällä yritykset kilpailevat parhaista osaajista, jolloin organisaatiokulttuuri ja sen tarjoamat kehittymismahdollisuudet ovat rekrytoinnin valtteja. Kaikilla aloilla tarvittavia osaajia ei tahdo löytyä. Uudet työt edellyttävät osaamisten uudenlaisia yhdistelmiä, jossa digiosaaminen on itsestäänselvyys.

Toisaalla meillä on työtä vailla koko joukko, jonka osaaminen ei vastaa työelämän tarpeisiin. Ja lisäksi monia putoamisvaarassa olevia, joiden osaamisen kehittämisestä pitää pystyä ottamaan koppi jo ennen, kun osaaminen jää liian paljon jälkeen.

Osaami­sen kehittämiseen halutaan tarttua, mutta ei oikein tiedetä millä keinoin ja mihin suuntaan kulkea. Tarvitaan osaamisen johtamista, yksilön vastuuta, yhteistä sitoutumista, innostumista uudesta sekä innovointia uusien oppimisen tapojen luomiseksi. Kyllä - mutta miten tämä temppu tehdään niin, että kaikilla on mahdollisuus lisätä osaamistaan vaihtelevissa tilanteissa vaihteleviin tarpeisiin?

Kysymys ei ole helppo ja sen ratkomiseen tarvitaan monen monituista tahoa. Vaikuta & vaikuta törmäyttää työntekijät, työnantajat ja työnään osaamista kehittävät kuten oppilaitokset ja koulutusorganisaatiot. Se tarjoaa näkökulmia ja etsii yhdessä ratkaisuja osaamisen kehittämisen päivänpolttaviin kysymyksiin.

Tule mukaan avartamaan omaa ja muiden ymmärrystä
sekä hakemaan välineistöä omaan työhösi!
Vaikuta ja vaikutu -seminaari on tarkoitettu kaikille osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille, mm. oppilaitosjohdolle, opettajille ja kouluttajille, henkilöstön ja työyhteisöjen kehittäjille, työnantaja- ja työntekijäjärjestöjen edustajille, henkilöstö- ja kuntapäättäjille. Kaikille osaamisen kehittämisen asiantuntijoille.


 

Seuraa myös:

   www.facebook.com/tiekery

   www.twitter.com/tiekery #vaikutu #osaamisentaajuus


Kumppanit

 

 

Demos Helsinki -logo

 

 
Aiemmat Vaikuta ja vaikutu -seminaarit

Vaikuta ja vaikutu 2017, Vaikuta ja vaikutu 2016, Vaikuta ja vaikutu 2015Vaikuta ja vaikutu 2014  Vaikuta ja vaikutu 2013 - osaamisen vuosihuolto, Vaikuta ja vaikutu 2012 - osaamisen sallittu jakaminen, Vaikuta ja vaikutu 2011 - oppimisen uusi tietoyhteiskunta, Vaikuta ja vaikutu 2010 - digikansalainen tänään ja huomenna, Vaikuta ja vaikutu 2009 - yhdessä hankkeet elämään, Vaikuta ja vaikutu 2008 - uudet oppimiskulttuurit

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence