Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

 

Näkökulma

Tekoälyn paalupaikalla

Mitä tekoälylle kuuluu nyt? Suomi tekoälyn paalupaikalla -tapahtumasarja etenee Poriin 16. toukokuuta. Tapahtumissa pohditaan tekoäly-ilmiötä laajasti sekä tutkimuksen että yritystoimijoiden näkökulmasta ja kannustetaan yrityksiä hyödyntämään globaalin digitaalisen murroksen mahdollisuudet. Johanna Stenroos-Vuorio Turun ammattikorkeakoulusta tiivisti Turun tilaisuuden kuulumiset.

 

Ajankohtaista

Medialukutaidolla torjutaan hybridivaikuttamista

Finnish Internet Forum seminaarissa pääaiheena oli hybridivaikuttaminen. Toivo ei ole menetetty, jokaisella on käytössä ensiluokkainen työväline: medialukutaito.

Uusi verkkolaskuosoitteisto käyttöön 2.5.2018

Käyttöönotto piti alun perin ottaa tapahtua jo 2.4.2018 mutta jotta varmistamme, jotta kaikki toimisivat varmasti niinkuin pitää, päätettiin käyttöönottoa siirtää kuukaudella.

 

 

TIEKEn palveluja

Tiviittori - osaamisen arvioinnin työkalu

Tieto- ja viestintätekninen osaaminen on yksi työelämän haasteista ja kilpailutekijöistä. Arvioinnin avulla selvität todellisen osaamisen.

  • Ei leimoja
SEMINAAREJA

Tällä hetkellä ei ole yhtään seminaaria.

YHTEISTYÖTAHOJEN PALVELUJA

NetPalkka

Monikanavainen palvelu, jolla työnantaja toimittaa palkkalaskelmat työntekijöilleen Netpostin kautta.

Verkkopalkka

Palvelu, jolla palkanmaksaja toimittaa palkkalaskelmat palkansaajilleen verkkopankin kautta nähtäväksi.

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence