Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

 

 

Näkökulma

Elämä digitalisoituu työtä nopeammin

Työelämän digitalisaatiosta puhutaan paljon, mutta digitalisaatio muuttaa elämää työelämän ulkopuolella vähintään yhtä nopeasti ja perusteellisesti. Kaikkien ei tarvitse osata ohjelmoida tietoyhteiskunnassa pärjätäkseen, mutta kaikkien on osattava elää siellä, kirjoittaa Jyrki Kasvi kolumnissan jyrkIT.

 

Ajankohtaista

Ytyä-tapahtuma ravisteli työn ja yrittämisen arvoja

Ytyä 2017 keräsi Slushin sivutapahtumana Helsingin Kulttuuritehdas Korjaamolle runsaan osallistujajoukon rahan, työn ja omistajuuden arvoja käsittelevien teemojen ympärille. Sisukkaan yrittäjyyden ja työn merkityksellisyyden puolesta puhui Peter Versterbacka avauspuheenvuorossaan.

Syyskokous valitsi TIEKElle uuden hallituksen

Uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Ilkka Lakaniemi, yksi maamme johtavia asiantuntijoita digitalisaation vaikutuksista taloudelliseen ja yhteiskunnalliseen kehitykseen. Puheenjohtajan lisäksi TIEKEn hallituksessa aloittaa neljä uutta jäsentä.

 

 

TIEKEn palveluja

Tiviittori - osaamisen arvioinnin työkalu

Tieto- ja viestintätekninen osaaminen on yksi työelämän haasteista ja kilpailutekijöistä. Arvioinnin avulla selvität todellisen osaamisen.

  • Ei leimoja
SEMINAAREJA

AamuAreena: Uusi Verkkolaskuosoitteisto
Päivä 15.12.2017
Verkkolaskuosoitteisto on suunnattu kaikille verkkolaskutusta hyödyntäville organisaatioille. Uuden osoitteiston ominaisuuksista kerrotaan AamuAreenalla.

Digiosaamisen kehittäjäverkosto
Päivä 31.01.2018
Vapaamuotoinen, digiosaamisen tulevaisuuteen ja kehittämisen linjaamiseen keskittyvä verkosto.

YHTEISTYÖTAHOJEN PALVELUJA

NetPalkka

Monikanavainen palvelu, jolla työnantaja toimittaa palkkalaskelmat työntekijöilleen Netpostin kautta.

Verkkopalkka

Palvelu, jolla palkanmaksaja toimittaa palkkalaskelmat palkansaajilleen verkkopankin kautta nähtäväksi.

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence