Millainen Ajatuspaja vauhdittaisi organisaationne muutosta?

Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

 

Millainen Ajatuspaja vauhdittaisi organisaationne muutosta? Digitalisaatiossa työkalut ja sovellukset ovat vain pieni osa työn muutosta. Sitä vastoin suurin osa organisaatioiden muutoksesta liittyy ihmisten työtapojen muutokseen, uusiin menetelmiin ja organisoitumiseen. Me TIEKEssä olemme digitalisoitumisen keskiössä jäsenistömme, sidosryhmien ja sitä kautta ohjelmien ja palvelumalliemme myötä. Kuulemme, keräämme, analysoimme sekä jatkojalostamme tietoa, ideoita ja aihioita verkostossamme. Ajatuspajatoiminnan tarkoitus on edistää - ei vain keskustelua - vaan jalostettavia ideoita palvelumalleiksi, yhteistyöhankkeiksi sekä organisaatioiden kehittämishankkeiksi. 

Kerro meille, millaisesta Ajatuspajasta teidän organisaatio hyötyisi.

Autamme mielellämme oman verkostomme turvin lyömään muutokselle kipinää monialaisesta osaajajoukosta rakentuvassa Ajatuspajassa.

Ota yhteyttä:

Ajatuspajatakoja, Katri Tanni katri.tanni@tieke.fi   

 

TIEKEn ajatuspajan tunnus

  • Ei leimoja

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence