Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

Open Päivitys -täydennyskoulutushankkeen tunnuskuva

Open Päivitys -koulutukset

TIEKE on vuodesta 2011 lähtien ollut mukana Suomen eOppimiskeskus ry:n päättävistä yhteisöjäsenistä muodostetussa konsortiossa, joka on toteuttanut opettajille ja oppilaitoksille henkilöstökoulutuksia. Koulutukset ovat Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta.

  • Vuosina 2015 - 2016 toteutettiin aikuiskoulutuksen ja vapaan sivistyön koulutuksia. Koulutuksen laajuus oli 3 op.
  • Vuosina 2013 - 2014 yleissivistävän, ammatillisen ja aikuiskoulutuksen opettajien koulutuksia järjestettiin jälleen lisää, neljä toteutusta kutakin. Koulutuksen laajuus oli 5 op.
  • Vapaan sivistystyön opettajien koulutuksia toteutettiin 2012 - 2014 eri alueilla neljä. Koulutuksen laajuus oli 4 op.
  • Yleissivistävän ja ammatillisen opetuksen opettajien Open päivitys -koulutuksia järjestettiin 2011 – 2013 molempia 10 kertaa eri alueilla.

Open Päivitys -koulutuksista eOppimiskeskuksen sivuilla https://seoppikoulutus.wordpress.com/2015/06/03/op5-vs/, blogissa osoitteessa: http://openpaivitys.blogspot.com/ ja Facebook-sivut http://www.facebook.com/OpenPaivitys

Uusi hakukierros käynnissä

TIEKE on jälleen mukana konsortiossa, joka hakee vuosille 2017-2018 Opetushallituksen rahoitusta opettajien koulutukseen. Tällä hetkellä TIEKEn vetämiä Open Päivitys -koulutuksia ei ole käynnissä.

Lisätietoja:

  • Merja Sjöblom, TIEKE, merja.sjoblom[at]tieke.fi

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence