Uutiset

Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

Uutinen lisätty: 13.01.2017

OP Ryhmä on päättänyt olla tulevaisuuden suunnannäyttäjä, kehittää nykyistä toimintaansa digitaalisemmaksi sekä luoda täysin uusia digitaalisia liiketoimintamalleja. Tämä vaatii jokaiselta työntekijältä uutta digiosaamista. Henkilöstön osaamisen nykytila kartoitettiin Tiviittorilla, mikä auttoi löytämään oikeat kehittämiskohdat.

Uutinen lisätty: 13.01.2017

Finanssialan palvelujen kehittäminen sekä prosessien tehostaminen ja automatisointi ovat hyvässä vauhdissa. Tällä hetkellä suurimmat haasteet liittyvät datan käytettävyyteen ja kehityksestä jälkeen jääneen lainsäädännön uudistamiseen. Digiloikkaa harkitseville FK:n kehityspäällikkö Pirjo Ilolalla on positiivisia uutisia.

Uutinen lisätty: 09.01.2017

Tietotekniikka on muuttunut pakollisesta pahasta mahdollistajaksi. Uuden ajan digitaalisen liiketoiminnan rakentaminen vaatii ennen kaikkea rohkeutta ajatella toisin - yksin ja yhdessä, aidosti asiakkaan näkökulmasta. Suurin jarru ei yllättäen ole budjetti tai tietoturva, vaan organisaatio itse. Onnistuminen vaatii kokonaisvaltaista ajattelutavan muutosta, sanovat IT-palveluyhtiö CGI:n Antti Alsela ja Antti Harjunpää.

Uutinen lisätty: 12.12.2016

Maassamme on merkittävä määrä yhteiskunnallisesti toimivia yrityksiä. Arvomaailman tutkimusten mukaan tälle ideologialle on yhä kasvavassa määrin kysyntää. Slushin yhteydessä järjestetyssä kick off -tilaisuudessa saimme esiin vahvat suuntaviivat sille, että nyt on yhteiskunnallisten yritysten aika.

Uutinen lisätty: 12.12.2016

Syyskokous valitsi TIEKElle uuden hallituksen, jonka puheenjohtajana jatkaa Esa Korvenmaa. Toiminnan keskiössä on TIEKEn rooli vaikuttajana, verkottajana ja vauhdittajana. Vahvan perustan antaa pitkäjänteinen työ osaamisen kehittämisen ja digitaalisten toimintaprosessien edistämisen alueilla.

  • Ei leimoja

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence