Uutiset

Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

Uutinen lisätty: 16.03.2017

Osaamisen kehittämisen hyödyn pitää organisaatiossa tulla jaettuna tietona ja osaamisena, arkeen viemisenä koko organisaatiolle. Tuskin kukaan kiistää, etteikö osaamista pidä kehittää kaiken aikaa. Tällä hetkellä satsataan pistemäiseen kehittämiseen. Katri Tanni pohtii, miten vastata osaamisen kehittämisen haasteisiin kiireisissä työyhteisöissä.

Uutinen lisätty: 15.03.2017

TuotTo - Tuottavat toimintamallit -hankkeessa kehitetään ja ylläpidetään erityisesti mikro- ja pk-yritysten logistiikkatoimintojen tuottavuutta ja kilpailukykyä digitalisoituvassa ja muuttuvassa työympäristössä yksilön ja työyhteisöjen työhyvinvointia tukevalla tavalla.

Uutinen lisätty: 15.03.2017

Kevään 2017 Tiedosta kysyy, onko tekoäly uusi vihreä kulta, rajattomien mahdollisuuksien raaka-aine, josta tulevaisuuden Suomi ammentaa hyvinvointia ja vaurautta.

Uutinen lisätty: 09.03.2017

Työelämässä peräänkuulutetaan uusia valmiuksia. Työn ja oppimisen limittyessä vahvasti toisiinsa on tärkeää löytää osaamisen kehittämiselle uusia, joustavia ratkaisuja yhteistyössä työelämän ja oppilaitosten kanssa. Tätä polkua haluamme yhdessä avata ITK-konferenssin webinaarissa ja työpajassa.

Uutinen lisätty: 05.02.2017

Yritysten ja viranomaisten välisen tiedonkulun tehostaminen on yhteiskunnallisesti eräs tärkeimmistä digitalisaation tavoitteista. Tieto Oyj:n digitaalisen talouden asiantuntija Fredrik Jansson lähestyy asiaa käytännön esimerkein ja rohkaisee tutustumaan standardoinnin mahdollisuuksiin.

  • Ei leimoja

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence