Uutiset

Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

Uutinen lisätty: 15.02.2017

Työelämässä peräänkuulutetaan uusia valmiuksia. Työn ja oppimisen limittyessä vahvasti toisiinsa on tärkeää löytää osaamisen kehittämiselle uusia, joustavia ratkaisuja yhteistyössä työelämän ja oppilaitosten kanssa. Tätä polkua haluamme yhdessä avata ITK-konferenssin webinaarissa ja työpajassa.

Uutinen lisätty: 05.02.2017

Yritysten ja viranomaisten välisen tiedonkulun tehostaminen on yhteiskunnallisesti eräs tärkeimmistä digitalisaation tavoitteista. Tieto Oyj:n digitaalisen talouden asiantuntija Fredrik Jansson lähestyy asiaa käytännön esimerkein ja rohkaisee tutustumaan standardoinnin mahdollisuuksiin.

Uutinen lisätty: 03.02.2017

Miten vauhditetaan Suomi menestykseen? Maailma muuttui jo, mitä tapahtuu oppimiselle ? Mitä yllätyksiä Brysselistä on tulossa? Nämä teemat puhuttavat vuoden 2017 Tietoyhteiskunta-akatemiassa.

Lue lisää: Tietoyhteiskunta-akatemia tulee taas
Avainsanat:

Uutinen lisätty: 29.01.2017

Nyt saat hankintailmoitukset entistä helpommin ja täsmällisemmin sähköpostiisi TIEKEn Hanketori-palvelusta. Hanketori-palvelu on uudistettu ja virtaviivaistettu ja uusia ominaisuuksia lisätty palvelun käyttäjille.

  • Ei leimoja

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence