Tietoyhteiskunta-akatemia tulee taas

Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

Miten vauhditetaan Suomi menestykseen? Maailma muuttui jo, mitä tapahtuu oppimiselle ? Mitä yllätyksiä Brysselistä on tulossa? Nämä teemat puhuttavat vuoden 2017 Tietoyhteiskunta-akatemiassa.

Vuoden 2017 Tietoyhteiskunta-akatemia käynnistyy helmikuussa vaikuttavalla puhuja-, kumppani- ja osallistujajoukolla. Aloituspäivinä kuulemme asiantuntijapuheenvuoroja mm. verkkotiedustelun sekä teknologisten innovaatioiden merkityksestä, osaamisen murroksesta ja toimintakulttuurien muutoksesta sekä muutosprosessien hallinnasta.

Aloituspäivien aikana hyödynnetään myös WorldCafe-työskentelytapaa. Osallistavissa ryhmätöissä pohditaan infraan, osaamiseen, dataan ja kilpailuun liittyviä näkökulmia. Tavoitteena on synnyttää ja herättää innokasta keskustelua ja synnyttää ehdotuksia asioiden edistämiseksi. 

Keskustelujen lisäksi pääsemme osallistumaan Hololens-demoon sekä tutustumaan ja kokeilemaan VTT:n demoja älyliikenteen ja sosiaalisen robotiikan alueilta.

 

Tietoyhteiskunta-akatemia lyhyesti

Tietoyhteiskunta-akatemia on alansa johtavien asiantuntijaorganisaatioiden tarjoamaa valmennusta, joka kasvattaa yhteiskunnallisten päättäjien ymmärrystä tietoyhteiskunnan nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä. Vuoden 2017 akatemia toteutetaan kahdessa osassa, 8.-9.2. ja 23.3.2017.

Tietoyhteiskunta-akatemian järjestää TIEKE ja viestintäkumppanina toimii Kaiku Helsinki. Akatemia järjestetään yhteistyössä asiantuntijaorganisaatioiden kanssa. Vuoden 2017 kumppaneita ovat Nokia, Microsoft, Cinia, Teknologiateollisuus, Yle, VTT ja Tivia.

 

Lisätietoja Merja Sjöblom, merja.sjoblom[at]tieke.fi, 050 567 6893

  • Ei leimoja

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence