Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun


Verkkokaupassa voi olla tarpeen rekisteröityä asiakkaaksi, jos henkilötietoja tarvitaan tilauksen toimittamiseen. Lisäksi asiakkaan antamia tietoja voidaan käyttää esimerkiksi markkinoinnissa ja palvelujen muokkaamisessa. Joskus tietoja myös myydään tai luovutetaan edelleen. Henkilötietoja ovat muun muassa henkilön nimi, osoite ja ominaisuuksia tai elinolosuhteita koskevat tiedot.

Tässä luvussa kerrotaan, miten varmistat, että tietosuojasi on mahdollisimman hyvä, toisin sanoen, että henkilötietosi ovat verkkokaupan rekisterissä oikein, eikä niitä käytetä tai luovuteta edelleen vastoin tahtoasi. Lisäksi kerrotaan, mistä voit tarvittaessa saada apua tietosuojastasi huolehtiessasi. Tietosuojan varmistamiskeinot riippuvat siitä, toimiiko verkkokauppa Suomessa, jossakin muussa Euroopan unionin jäsenmaassa vai Euroopan unionin ulkopuolella. Verkkokaupan tietojärjestelmiin voi tallentua joitakin tietoja myös automaattisesti. Tästä kerrotaan luvun lopuksi.

Tietosuojasta kerrotaan myös "Onnistu ostoksilla" -luvun "Suojaa asiakastietosi" -osiossa, joka kannattaa lukea ennen tähän lukuun siirtymistä.

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence