Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

Tietoyhteiskunta-akatemia on yhteiskunnallisille päättäjille suunnattu kutsuvalmennus.

Digitalisaatio on merkittävin maamme tulevaisuutta määrittävä kehityspolku. Sen hallinta on välttämätöntä lainsäädäntötyössä. Tietotekniikka ja informaatio tarjoavat ennen kokemattomia mahdollisuuksia toimia nopeammin, älykkäämmin ja tehokkaammin.

Tietoyhteiskunta-akatemiassa pureudutaan ajankohtaisten lainsäädäntöhankkeiden digitaaliseen ulottuvuuteen ja etsitään tietoyhteiskuntapolitiikan suuntaa yli toimialarajojen. Tietoyhteiskunta-akatemiassa tunnustetut vaikuttajat ja uusia näkemyksiä rohkeasti esittävät asiantuntijat toimivat valmentajina ja keskusteluiden herättäjinä.

Tietoyhteiskunta-akatemia on yhteiskunnallisille päättäjille tarkoitettu kutsuvalmennus. Akatemian järjestää TIEKE yhteistyössä alan johtavien asiantuntijaorganisaatioiden kanssa.

Ensimmäisen, keväällä 2016 järjestetyn Tietoyhteiskunta-akatemian teemoja olivat mm. kyberturvallisuus ja digitaalisen yhteiskunnan huoltovarmuus; 5g ja digitaalinen yhteiskunta; digitalisaatio, tuottavuus ja osaaminen; robotisaatio ja älykäs infrastruktuuri; ICT ja julkinen sektori sekä digitaaliset sisämarkkinat.

Akatemian aikana julkaistiin puheenvuoroja sekä laadittiin uuden tietoyhteiskunnan teesit.

Vuoden 2017 Tietoyhteiskunta-akatemian valmistelu on käynnissä. Aikataulutus on tehty, keskeiset teemat on määritelty ja yhteistyöverkoston rakentaminen jatkuu. Jos yhteistyö kiinnostaa organisaatiotasi, ole yhteydessä Merja Sjöblom, merja.sjoblom[at]tieke.fi, 050 567 6893. Käydään yhdessä läpi yhteistyön vaihtoehtoja.

Painike siirry Tietoyhteiskunta-akatemia.fi -sivustolle 

 

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence