Skip to end of metadata
Go to start of metadata


Vaikuta ja vaikutu -seminaari 29.9.2016

Vuoden 2016 Vaikuta ja vaikutu - Wirtaa muutokseen -seminaari järjestetään torstaina 29.9
Tapahtumakeskus Koskenrannassa Helsingissä.

Seminaari kokoaa yhteen opetuksen asiantuntijat ja henkilöstön kehittäjät jo yhdeksättä kertaa. Keskiössä ovat digitalisaation hyödyt, edellytykset ja muutokset niin oppilaitoksissa kuin työyhteisöissäkin. Näkökulmat liittyvät osaamisen kartoittamiseen ja kehittämiseen, uusien keinojen löytämiseen sekä muutoksessa innostumiseen.

Vaikuta ja vaikutu -seminaari on vuosittain toistuva TIEKEn Osaamispalveluiden seminaari, jossa paneudutaan ajankohtaisiin asioihin erityisesti tieto- ja viestintätekniikan osaamisen näkökulmasta.

Tapahtumakeskus Koskenranta sijaitsee Vanhankaupunginkosken rannalla, lähellä Helsingin syntysijoja. Entinen Vesivirtauslaboratorio on oiva paikka pohtia, mistä saadaan virtaa siirtää digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet kehitystä ja muutosta vauhdittamaan.

Lisätietoa ohjelmasta tulossa, seuraa sivujamme ja Twitterissä @tiekery #vaikutu

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Seminaarin osallistumismaksu on 220 euroa + alv sisältäen ohjelman ja ruokailut. TIEKEn tutkintojen lisenssiorganisaatioille tilaisuus on maksuton (1 ilmainen paikka / lisenssi).

Osallistumisen voi peruuttaa ilman kustannuksia kaksi viikkoa ennen tilaisuutta (22.9.2016 mennessä). Myöhemmin tulleista peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 110 euroa. Peruuttamattomasta poisjäännistä veloitamme 220 euroa.

Ilmoittautuminen >>>

Tule kumppaniksi seminaariin!

Päivän aikana yhteistyökumppanit esittelevät ratkaisujaan ja uusimpia tutkimustuloksiaan puheenvuoroissa
ja näyttelyssä.

Tutustu kumppanuusvaihtoehtoihin ja ilmoittaudu mukaan.

 

 

 Aiemmat Vaikuta ja vaikutu -seminaarit

Vaikuta ja vaikutu 2015Vaikuta ja vaikutu 2014  Vaikuta ja vaikutu 2013 - osaamisen vuosihuolto, Vaikuta ja vaikutu 2012 - osaamisen sallittu jakaminen, Vaikuta ja vaikutu 2011 - oppimisen uusi tietoyhteiskunta, Vaikuta ja vaikutu 2010 - digikansalainen tänään ja huomenna, Vaikuta ja vaikutu 2009 - yhdessä hankkeet elämään, Vaikuta ja vaikutu 2008 - uudet oppimiskulttuurit

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence