Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry:n Testauspalvelun ehdot

Alla olevat ehdot ovat voimassa toistaiseksi ja ne koskevat TIEKEn ylläpitämää Testauspalvelua.

1. Liittyminen

Palveluun voi liittyä milloin tahansa. Palvelun voi tilata palvelun verkkosivuilta. Hyväksyttyään tilaushakemuksen TIEKE lähettää palvelun tilaajalle sähköpostitse vahvistuksen tilauksen vastaanotosta sekä tunnukset palveluun.

2. Voimassaoloaika

Tilaus on voimassa toistaiseksi. Jos tilausta ei ole irtisanottu kuukautta (1 kk) ennen seuraavan vuoden alkua, jatkuu tilaus automaattisesti kalenterivuoden kerrallaan eteenpäin. Irtisanominen voidaan tehdä sähköpostitse palvelusta vastaavalla henkilölle.

3. Hinnoittelu

Mikäli verot tai muut julkisoikeudelliset maksut muuttuvat, muuttuvat palveluiden hinnat vastaavasti. TIEKE voi myös muuttaa palvelujen maksuja ilmoittamalla siitä asiakkaille vähintään kuukautta ennen uuden sopimuskauden alkua.

4. Palvelujen hinnat

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kulloinkin voimassa olevat hinnat ovat nähtävillä palvelun verkkosivuilla. Hintoihin lisätään ALV 24 %. TIEKEn jäsenet saavat hinnoista 15 % alennuksen. Palvelujen hinnat sisältävät toimituskulut.

5. Laskutus ja maksuehdot

Palvelujen tilaajille lähetetään lasku kuukauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Laskutuskausi on kalenterivuosi ja laskuissa käytettävä yksikkö on Euro. Maksuehto on 14 pv netto. Liittymisvuotta seuraavien vuosien laskutus tehdään jokaisen kalenterivuoden alussa.

Vuosimaksut

 

Vuosimaksut on porrastettu organisaatioiden liikevaihdon mukaan.Konserniyritysten osalta kuhunkin juridisesti itsenäiseen kokonaisuuteen sovelletaan organisaatiokohtaista hinnoittelua. Jos organisaatiolla ei ole laskettavissa olevaa liikevaihtoa, käytetään laskutusperusteena organisaation toimintamenoja.

Alla voimassaoleva hinnasto, suluissa TIEKEn jäsenhinta. Vuosimaksut ovat voimassa toistaiseksi. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

Liikevaihto m€/vuodessa

Vuosimaksu €/vuodessa

Vuosimaksu TIEKEn jäsenille €/vuodessa

alle 1

500

425

1-15

1000

850

yli 15

2000

1700

 

Siirry tilauslomakkeeseen täältä.

  • Ei leimoja

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence